Individ- och familjeomsorgens (IFO) fältverksamhet genomför Blås grönt, där deltagande elever har chans att vinna fina priser.

Syftet är att öka tryggheten runt barn och unga genom att skapa en nyktrare och trevligare tillvaro ute på samhället. Med den här förebyggande insatsen vill vi uppmuntra de ungdomar som aktivt väljer att vara nyktra.

Blås grönt är till för alla ungdomar från årskurs 6 till och med år 1 på gymnasiet. De som deltar beger sig till CircleK vid angivna tidpunkter, träffar personal från IFO och blåser i en alkometer. I och med att ungdom blåst och resultat angivits skickas resultat vidare till vårdnadshavares telefon.

Du som vårdnadshavare anmäler ditt barn genom att följa den här länken, eller höra av dig till 070-256 91 24.

Examenskvällen, fredag den 14 juni utanför CircleKa
Kl 19-20  Inblåsning
Kl  23-24 Avslutande blåsning
(för att delta i tävlingen krävs att ungdomen blåser vid båda tillfällena)

Priser att vinna:
1:a pris      Presentkort på 2000 kronor i valfri butik[1]
2:a pris      Presentkort på 1000 kronor i valfri butik[2]

Fler priser: Bluetoothhögtalare, biobiljetter, pannlampa, doftpinnar, säsongskort på simhallen, godis/snacks, presentkort på bowling, presentkort på olika butiker från 200 kronor till 500 kronor.

Dessutom sponsrar CircleK alla deltagare med varsin 50 cl läsk som de får hämta ut i samband med avslutande blåsning.

[1] Gäller de butiker som sponsrat Blås Grönt: Ica Tallen, Coop, CircleK, Mio, Okq8, Skishopen, Sportringen, Marsfjäll Mountain Lodge, Pekås, Folkets Hus, Simhallen, Gallerian, Frasses

[2]  (se ovan)

Stödteamet nyckeln – Individ och familjeomsorgen Vilhelmina